Skip to content
Våra Tjänster
moln_frihet
Vad är frihet?
Vara i en Segelbåt på ett öppet hav
En tur på motorcykeln i solsken
En dag på stranden,
oavsett vad du väljer så är det frihet när du vet att IT på företaget fungerar vare sig du är på stranden eller i en segelbåt i Karibien.
Lämna företagets IT till oss så kan du slappna av och njuta av din frihet.
När ni väljer oss som leverantör av er IT-miljö så får ni, förutom kompetens och erfarenhet, även ett personligt engagemang. Vi sätter upp en ny helt ny IT-miljö för ert företag eller så migrerar vi er befintliga IT-miljö, antingen till vårt datacenter, som håller hög säkerhetsklassning, eller om ni vill så hjälper vi er med att migrera er IT-miljö till Microsoft Azure. Vi ser till att all kommunikation fungerar och även för dem som jobbar på distans. Vi garanterar att all data (er information) stannar i Sverige och vi jobbar enligt;
– GDPR
– ISO 27001
– ISO 27002
– ISO 27018
IaaS – Infrastruktur som tjänst,
innebär att du som kund har ansvarar för dina servrar, klienter, storage (informationsutrymme).
Ni ansvarar för allt utom infrastrukturen som innehåller hårdvara och nätverk.
IMEDSEC ansvarar för virtualisering, server, lagringsyta och nätverk medan ni som kund har ansvar över ert företags egna applikationer, säkerhet på ert företags servrar och på ert företags klienter och integrationsmjukvaror och även ert företags data (information).
PaaS – Plattform som tjänst,
används främst för applikationer. PaaS är oftast byggt ovanpå en IaaS-plattform, här får ni som kund möjligheten att skapa och anpassa applikationer i egna virtuella miljöer. PaaS innebär att vi som leverantör ansvarar för mjukvaran och ni som kund jobbar i en “förbeställd” miljö. Vi ansvarar för att tjänsten skalar upp och ned utifrån ditt behov. PaaS passar för de företag som vill bygga sina egna applikationer/projekt men slippa den tekniska delen som servrar, databaser och nätverk.
IMEDSEC erbjuder även tjänsten BUaaS – Backup som en tjänst.
Vi har olika former av Backup-hantering och kan även erbjuda Microsoft Azure backup.
Ni som kund bestämmer vad ni vill säkra i våra Backup-center.
Vi erbjuder
– Filbackup
– Säkerhetsbackup
– Sitebackup
– Långtidsbackup (arkivering)
– Specialbackuper
Hacker
IT-Säkerhet är idag ett av de viktigaste områden och därför satsar vi, tillsammans med WatchGuard, på en säker miljö i vårt datacenter.
Vi vill att ni ska känna er säkra med oss som partner, så tillsammans diskuterar vi fram vad som passar ert företag bäst när det kommer till IT-säkerhet.
Vi utbildar/föreläser även för företag i säkerhet för att höja säkerhetsnivån bland företagets personal.