Skip to content
Utbildning och Föreläsning
IMEDSEC jobbar idag mycket med utbildning inom IT och satsar hårt på utbildning inom IT-Säkerhet för företag och organisationer men vi har andra områden som till exempel;
– IT-Infrastruktur (bygga Datacenter, On-Premises-miljö)
– Virtualisering för servrar och klienter
– Azure för administratörer, med Publika, Hybrida och Privata moln som inriktning och säkerhet som en naturlig del av detta
– Informationssäkerhet (för personal på företaget, administratörer och programmerare)
– Företagsanpassade kurser inom ovan nämnda områden men även andra områden
Vi samarbetar mycket med bland annat Högskolor runt om i Sverige med längre och kortare utbildningar och skriver även kurser för högskolorna.
IMEDSEC Utbildning – Vi satsar idag på utbildning på distans och har ett flertal lärare med bred kompetens inom sina områden men också pedagogisk kunskap för att deltagare ska få maximal kunskap tillgodo inom sitt område. Framförallt så ser vi till deltagarens behov och “glömmer ingen”. En stor fördel är att vi har en egen data-hall för uthyrning av datorer så vi tillhandahåller datorer för utbildning med preparerade miljöer för just er specifika utbildning.
IMEDSEC Föreläsning – Vi håller föreläsningar inom ett flertal områden men satsar idag på föreläsningar inom IT-Säkerhet och vi vänder oss till professionella administratörer och ledning inom företag men också till personal på företag som jobbar med IT i sin dagliga verksamhet. Vi har mångårig erfarenhet både inom föreläsning och framförallt de områden vi föreläser inom. Behöver ditt företag en genomgång i IT-säkerhet?
Tveka inte att kontakta oss.